HABER DETAYI

27 Mart 2020 15:08

GEL-GÖR İstanbul’a CAĞ atlattı!

GEL-GÖR İstanbul’a CAĞ atlattı!

Erzurum’da doğdu. Türkiye markası oldu.

Damak tadını bilenlerin 1982 yılından bu yana Erzurumda’ki vazgeçilmez adresi olan Gel-Gör Cağ Kebap, artık İstanbul’da da sizlere hizmet sunuyor. Üstelik Erzurum’daki lezzeti hiç değiştirmeden!

Kullanılan döner tertibatından, ocağına, Balıkesir ve Erzurum Yaylalarının dillere desten kuzularına kadar her şeyi ile birebir aynı lezzeti sağlayan Gel-Gör Cağ Kebap, artık Ataşehir’de bu lezzeti arayanların yanıbaşındaki şubesi ile hizmet veriyor.

Sabah 10 – Akşam 10 Lezzet Ekspresi!

Yaklaşık 300 kişiye aynı anda cağ sunumu yapabilecek şekilde tasarlanan Gel-Gör Cağ Kebap, Ataşehir’in ünlü mekanı Watergarden’daki Nostalji Sokağında hizmete başladı.

Hergün saat 10:00’da başlayan cağ lezzeti sunumu akşamları saat 22:30’a kadar sürüyor.

Tabii ki cağ kebap ile birlikte meşhur ayran aşı çorbasının ve kadayıf dolmasının da tadımı mümkün.

40 yıllık lezzet artık İstanbul’da!

Erzurum Cağ Kebap denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Şakir Aktaş tarafından yaklaşık 40 yıl önce lezzet dağıtmaya başlayan Gel-Gör Cağ Kebap günümüzde Erzurum’daki 3 şubesi ile birlikte toplam 4 farklı mekanda, aynı lezzeti sunmaya devam ediyor.

İstanbul’a açılış hikayesi ise hayli ilginç…

Geçmişte Cağ tutkunları Erzurum seyahatlerinde sık sık “Şu lezzeti İstanbul’a taşı usta” diyerek bu yatırımın temelini atmışlar. Yine merhum sanatçı İbrahim Erkal başta birçok Erzurumlu ünlü ismin de tutkusunu sanat çevresinde alışkanlığa dönüştürmesi de bu önemli ürünün İstanbul’da daha geniş kitlelerle buluşmasına sebep olmuş.

Artık haftada onlarca, yüzlerce cağ siparişi alınan İstanbul, bu alandaki potansiyeli ile yatırımcı Şakir Aktaş’ın bu kararı almasına sebep olmuş.

Gel Gör tüünlüler burada!

Günümüzde Ataşehir Watergarden’daki Gel-Gör Cağ Kebap artık birçok ünlü sanatçı, siyasetçi ve devlet adamının da uğrak noktası haline gelmiş.

Balıkesir ve Erzurum Yaylalarının kekik kokulu kuzularının lezzeti cağ kebapta asla değiştirilmeyecekler arasında… Gel-Gör Cağ Kebap bu dengeyi korumak ve lezzeti sabit tutmak için kendi üretim çiftliklerini oluşturmuş ve ürettiğini satar duruma gelmiş.

Erzurum’da neyse, İstanbulda’da O!

Bu mekanda içtiğiniz ayran aşı, yediğiniz yoğurt ve kadayıf dolmasını Erzurum’a gittiğinizde de aynı tat da bulabilirsiniz. Çünkü tüm ürünler oradan geliyor.

Yine lezzette devamlılık ilkesi sebebi ile özellikle mutfak personeli ve Cağ ustaları da yine Erzurum merkezde yetişerek İstanbul’a dönüşümlü geliyorlar. Böylece “Erzurum’da ne yersen, İstanbul’da da O” prensibini koruyorlar.

Gel Gör Cağ Kebap’ın Ataşehir Barbaros Mahallesi’ndeki Watergarden içinde Nostalji Sokağı’nda bulunan şubesine gidin. Birkaç şiş cağ kebap yiyin. Bu lezzeti unutamayacaksınız.

İnanmazsan GEL – GÖR…

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.